Recept: Italiaanse vispakketjes

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zo heb je vis nog niet eerder geproefd. Eet smakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen):

1 eetlepel pijnboompitjes

1 bosje basilicum

1 teentje knoflook

1 eetlepel olijfolie

stukje prei

5 olijven

2 stukken visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, koolvis, pangasius, tilapia

bereiding

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en laat ze afkoelen.

Was de basilicum. Pel de knoflook.

Maal de pijnboompitten met de basilicum, de knoflook, 1 eetlepel water en de olie met de staafmixer tot een grove pasta

Was de prei onder stromend water en verwijder de worteltjes. Snijd de prei in dunne ringen.

…
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?