Recept: Indische aardappelpannenkoek

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Aardappels zijn ook prima te verwerken in een pannenkoek, blijkt uit dit recept afkomstig uit het kookboek Pannenkoeken van Lise Finckenhagen.

benodigdheden (voor 12 stuks):

250 g tarwebloem, plus extra voor het bestuiven

1,5 dl kokend water

2 tl neutrale olie

1 grote ui

2 teentjes knoflook

½-1 rode chilipeper, zonder zaad

400 g gekookte geschilde aardappelen

2 tl groene currypasta of 2 tl garam masala

2 tl versgeraspte gember­wortel

1 tl kurkuma

150 g doperwten

1 el citroensap

klein bosje verse koriander

zout

neutrale olie, voor het bakken​

bereiding

​Maak de vulling: hak de ui, knoflook en chilipeper fijn. Snijd …
Dit is 22% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief