Recept: IJstaart met after eight

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Uit een kookboek over pannenkoeken kan ook zomaar een recept voor een lekker luxe ijstaart rollen. Maar dan natuurlijk wel met pannenkoeken.

benodigdheden

3 dunne pannenkoeken, gebakken in middelgrote koekenpan (18-20 cm doorsnee)

50 g gesmolten pure chocolade

1 liter vanille-ijs van goede kwaliteit

15 after eights, grof gehakt

muntblaadjes voor de garnering

bereiding

​Bekleed de bodem en rand van een springvorm (18-20 cm doorsnee) met bakpapier. Bestrijk de pannenkoeken met de gesmolten chocolade. Laat het ijs op kamertemperatuur staan tot het zacht begint te worden. Roer er met een vork doorheen en meng het ijs en de grof gehakte …
Dit is 34% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief