Recept: Hazelnoot-cacaorepen

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Deze rauwe repen zijn heel makkelijk voor onderweg, smaken heerlijk en zijn in een mum van tijd klaar. Dit recept is voor twaalf stuks.

benodigdheden

225 g rauwe cashewnoten

10 zachte dadels zonder pit

125 g hazelnootboter

125 ml kokosolie

2 el ahornsiroop

60 g kokosbloem

40 g kokos

1 tl biologisch vanillepoeder

100 g goede pure chocolade of

pure chocoladedruppels

eventueel:

een handjevol geschaafde amandelen

bereiding

Doe de cashewnoten en dadels in een keukenmachine en pureer ze in 2 tot 3 minuten tot een fijn mengsel.

Voeg de resterende ingrediënten met uitzondering van de chocolade en de amandelen …
Dit is 32% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief