Recept: Groentelasagne

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit groentegerecht is niet per definitie heel feestelijk. Maar het is wel een lekker gerecht en bovendien goed voor te bereiden voor een grotere groep mensen. En dat is prettig! Want er is niks vervelender dan de hele avond in de keuken staan en je gasten laten wachten.

benodigdheden (voor 4 tot 6 personen):

350 g lasagnevellen

1 ui

2 teentjes knoflook

2 citroenen

175 g spinazie

200 g cottage cheese

2 courgettes

2 venkelknollen

125 g Parmezaanse kaas

1 bosje basilicum

tuinkers

bereiding

Verwarm de oven voor op 170 °C. Breng een pan met water en zout aan de kook en blancheer de lasagnevellen 3 minuten. Giet ze af en spoel ze af met koud water. Kook ze niet te gaar want dan scheuren ze en kun je ze niet gebruiken. Ze moeten alleen wat zachter zijn. Pel en snippe …
Dit is 21% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief