Recept: Groene curry risotto met garnalen en kokos

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Masterchef Estée Strooker (25) heeft haar eigen restaurant in Arnhem. ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: groene curry risotto met garnalen en kokos.

Bij het bedenken van mijn gerechten probeer ik altijd zo veel mogelijk bij de traditionele bereiding en ingrediënten te blijven. Gisteren trok ik echter de stoute schoenen aan en combineerde uit twee volstrekt verschillende werelddelen. Een hippe term hiervoor is fusion. Hoewel ik normaal een beetje de rillingen krijg van dit woord is dit gerecht een lekkere verrassing. Ik maak namelijk een groene curry risotto met garnalen en kokos. Een beetje Thailand en Italië in één!

benodigdheden (4 personen):

1 ui

2 tenen knoflook

1 duimdikte gember

1 citroengrasstengel

1/2 el ven …
Dit is 13% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door