Recept: Goulash

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Het leuke van zelfgemaakte soep: het is gezond en veel lekkerder dan soep uit pak, zak of blik. En het kan bijna niet mislukken. De Française ­Sophie Dupuis-Gaulier schreef het boek Wereldsoepen. 100 recepten voor heerlijke maaltijdsoepen. Vandaag: goulash.

benodigdheden voor 4 personen:

1 grote ui

1 teentje knoflook

4 aardappels

2 wortels

1 rode paprika

2 kleine tomaten

400 g runderstoofvlees

2 el olijfolie

½ tl gemalen komijn

1 tl milde paprikapoeder

1 tl pikante paprikapoeder

80 g tomatenpuree

200 ml rode wijn

1 l runderbouillon

3-4 takjes kervel

zout en peper

bereiding

Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn. Schil de aardappels en de wortels. Snijd de aardappels in blokjes en de wortels in plakje …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?