Recept: Gestoofde kip

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een recept met kip en rozemarijn zorgt altijd voor een feest op tafel.

benodigdheden voor 2 personen

1 ui

1 teentje knoflook

250 gram champignons

2 kippenbouten

peper

2 eetlepels vloeibare margarine

1 takje rozemarijn

6 aardappelen

400 gram snijbonen

bereiding

Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken of in vieren.

Neem het vel van de kip en bestrooi de kip met peper.

Verwarm de margarine in een braadpan en bak hierin de kip bruin.

Neem de kip uit de pan en fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.

Voeg de kip weer toe met de champignons.

Voeg 200 ml water toe en leg d …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?