Recept: Geroerbakte spruitjes

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Door spruitjes te roerbakken blijven ze nog een beetje knapperig. Zo vindt iedereen spruitjes lekker.

benodigdheden voor 2 personen

6 aardappelen

2 ribkarbonades

peper

2 eetlepels vloeibare margarine

400 gram spruitjes

1 kleine ui

1 teentje knoflook

1 eetlepel olie

gerookt paprikapoeder

bereiding

Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.

Bestrooi de karbonades met peper.

Bak de karbonades in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.

Maak de spruiten schoon en halveer ze.

Pel de ui en de knoflook. Snijd de ui in snippers en de knoflook in reepjes.

Verwarm de olie in een braadpan en roerbak hierin de spruitjes enkele minute …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?