Recept: Geroerbakte postelein met gember en doperwtjes

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit gerechtje is lekker snel klaar en naar wens uit te breiden met rijst of aardappels bijvoorbeeld.

benodigdheden voor 2 personen

6 aardappelen

2 dunne ribkarbonades

peper

2 eetlepels vloeibare margarine

1 rode ui

250 gram postelein

stukje gemberwortel (grootte van ½ duim)

1 eetlepel olie

200 gram doperwten (diepvries)

½ citroen

bereiding

Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.

Bestrooi de karbonades met peper. Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.

Pel de ui en snijd hem in halve ringen.

Snijd de worteltjes van de postelein. Was de postelein voorzichtig in ruim koud water. Laat de groente goed u …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?