Recept: Geroerbakt vlees met paksoi

Koken
beeld istock
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Je brengt dit fijne recept op smaak met sojasaus en limoen. Eet smakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen):

stukje gemberwortel (ter grootte van een duim)

½ Spaanse peper

2 (rode) uien

1 paksoi

150 gram hamlap

2 eetlepels olie

1 eetlepel sojasaus of ketjap manis

limoensap of citroensap

bereiding

Schil het stukje gember en rasp het grof.

Snijd de Spaanse peper in smalle ringetjes.

Maak de uien en de paksoi schoon. Snijd de uien in snippers en de paksoi in repen.

Snijd het vlees in smalle reepjes.

Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak het vlees hierin bruin.

Fruit de ui, de peper en de gember mee.

Voe …
Dit is 57% van het artikel.

Wil je verder lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?