Recept: Gekaramelliseerde koolraap

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Bak de koolraap na het koken met honing en mosterd en je geeft het een hele andere draai. Eet smakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen):

500 gram koolraap

1 eetlepel olie

1 eetlepel honing

1 theelepel mosterd

bereiding

Snijd de koolraap in plakken en schil ze. Snijd de koolraap in reepjes.

Kook de koolraap in weinig water in ca. 10-15 minuten gaar. Laat de groente uitlekken.

Verwarm de olie in een grote koekenpan of braadpan en voeg de koolraap toe.

Meng er de honing en de mosterd door en roerbak de groente tot alles goed is gemengd en de honing gaat kleuren.

tip

Lekker met een hamlapje en aardappelen. <

Dit is 70% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?