Recept: Gebakken makreelfilet met panzanella

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Geniet van de heerlijke combinatie van gebakken makreelfilet, met ciabatta, tomaten en wittewijnazijn.

benodigdheden

(4 personen)

1 ciabatta van 1 dag (of 2 dagen) oud in grove stukken

5 el wittewijnazijn

4 tomaten in grove stukken

1 rode ui, gesnipperd

handvol vers basilicum, grof gehakt

4 verse makreelfilets van 100 g

olijfolie, extra vierge

arachideolie

zout en peper

bereiding

Meng de ciabatta met de wittewijnazijn in een kom. Laat minstens 15 minuten intrekken.

Voeg de stukken tomaat, rode ui, het basilicum en wat olijfolie toe. Breng op smaak met zout en peper en meng goed.

Dit is 36% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief