Recept: Gebakken forel met limoen

Koken
beeld ap / Heiko Wolfraum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit (zondagse) gerecht is lekker met broccoli en gebakken aardappelen. Eetsmakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen):

2 limoentjes

2 kleine forellen

2 eetlepels vloeibare m­argarine

1 dl groentebouillon met minder zout

bereiding

Boen de limoenen goed schoon. Snijd 1 limoen in dunne plakken en halveer ze. Snijd van de andere limoen dunne reepjes van de schil.

Bestrooi de forellen van binnen en van buiten met peper.

Leg in de buikholtes de halve plakjes limoen.

Verwarm de margarine en bak hierin de forellen in 15 minuten gaar en bruin. Neem de vis voorzichtig uit de pan.

Roer de reepjes limoenschil door de achtergebleven margar …
Dit is 38% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief