Recept: Garnalencocktail

Koken
beeld ap
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een befaamd voorgerecht voor de visliefhebbers. Hierbij een smakelijk recept om het zelf te maken. Eetsmakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen):

1 vleestomaat

1 eetlepel slasaus 25 procent olie

2 eetlepels biogarde yoghurt, halfvol

½ eetlepel tomatenketchup

½ eetlepel droge sherry

stukje komkommer

100 gram gepelde garnalen

2 takjes peterselie

bereiding

Ontvel de tomaat en verwijder het zachte deel met de pitjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes.

Maak een sausje van de slasaus, de yoghurt, de tomatenketchup, de sherry, en wat peper.

Was het stukje komkommer en schaaf het met een kaasschaaf in dunne slierten.

Schep de komkommer in 2 glazen coupes.

Men …
Dit is 62% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief