Recept: Fritatta met spinazie en feta

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een frittata is een omelet in een Italiaans jasje. Het gerecht is zowel warm als koud lekker en bevat een goede combinatie van groenten en gezonde vetten.

benodigdheden (voor 4 personen):

1 rode ui

roomboter voor het bakken

100 g spinazie

8 eieren

100 g feta

1 teentje knoflook (geperst)

snufje zout en peper

5 cherrytomaatjes

ovenschaal

bakpapier

bereiding

– Verwarm de oven voor tot 200 graden en bekleed een ovenschaal met bakpapier.

– Snijd de rode ui fijn, smelt boter in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de spinazie toe en roerbak enkele minuten. Klop in de tussentijd de eieren los in een kom.

– Snijd de feta in kleine blokjes. Voeg de feta en over …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?