Recept: Forel á la Vincent

Koken
beeld voedingscentrum.nl
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
De verse forel vul je met hüttenkäse en gril je gaar. ­Heerlijk! Extra lekker met worteltjes en aardappelpuree.

benodigdheden (voor 2 personen)

5 eetlepels hüttenkäse

dille (vers of uit de diepvries)

2 kleine forellen

2 kleine plakjes ontbijtspek

rozemarijn

bereiding

Warm de grill voor.

Vermeng de hüttenkäse met wat peper en royaal dille.

Maak de forellen schoon en vul de buikholtes met het mengsel. Bestrooi de vissen met peper.

Leg de forellen in een ovenvaste schaal en laat ze ca. 15 cm onder de grill in ca. 8 minuten bruin kleuren.

Keer de vissen en bedek ze met een plakje ontbijtspek.

Gril de vis in nog ca. 10 minuten bruin en gaar.

Strooi er wat …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?