Recept: fleurig pompoenbeleg

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit recept voor pompoenbeleg is prima te combineren met het panbrood, waarvan in de krant van maandag een recept stond. Beide recepten zijn te vinden in het kookboek Snel & Gezond. Dit boek werd woensdag besproken in de bijlage Leven.

benodigdheden

50 g waterkers

40 g geitenkaas

100 g pompoen

1 handje verse peterselie

1 takje verse tijm

2 el pompoenpitjes

1 teen knoflook

bereiding

Verwarm de oven voor op 160 graden °C.

Snijd de knoflook fijn.

Snijd de peterselie en de tijm grof en pureer deze samen met de olijfolie en knoflook tot een kruidenolie.

Snijd de pompoen doormidden en hol deze uit.

Snijd de pompoen in dunne plakjes en verdeel deze over de bakpla …
Dit is 43% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door