Recept: Eton mess met muntsuiker

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit een recept voor het snelste, makkelijkste, bijna kant-en-klare toetje ooit. En het erge is: het is ook nog eens gruwelijk lekker.

benodigdheden

75 gram meringues of schuimpjes (ik gebruik hiervoor gewoon een zak kerstschuimkransjes van de banketbakker)

250 ml slagroom

2 theel. fijne suiker

1 doosje diepvries rood fruit (250 gram)

bosje verse munt

100 gram suiker

bereiding

Breek de meringues in grove stukken, bewaar afgedekt op het aanrecht. Laat het fruit ontdooien in een schaaltje in de koelkast.

Klop de slagroom met de suiker tot deze vrij dik is, maar niet stijf; lobbig.

Schep alles voorzichtig door elkaar …
Dit is 41% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?