Recept: Eiercurry met volkorenbrood

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een heerlijk recept voor een bijzondere lunch. Eet smakelijk!

benodigdheden ­ (voor 2 personen):

4 eieren

1 ui

stukje prei

1 eetlepel olie

½ eetlepel currypasta (pot)

4 takjes koriander

4 bladen ijsbergsla

4 eetlepels halfvolle yoghurt

4 dikke sneden volkorenbrood

bereiding

Kook de eieren in 9 minuten hard.

Maak de ui en de prei schoon. Snijd de ui in snippers en de prei in smalle ringen.

Fruit de ui en de prei in de olie zacht.

Voeg de currypasta toe en bak dit zacht mee.

Was de koriander en knip het kruid klein.

Was de ijsbergsla en snijd de bladen in smalle repen. Pel de eieren en hak ze in stukjes …
Dit is 54% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?