Recept: Een klassieke biefstuk

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Masterchef Estée Strooker (24) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: een klassieke biefstuk.

Bij recepten ben ik altijd op zoek naar verrassende, ongewone combinaties. Maar waar ik misschien weleens aan voorbijga, zijn die echte klassiekers. Wat is er nu lekkerder dan een gebakken biefstukje met een goede jus op een stuk brood! Simpel en makkelijk. Je moet alleen even weten hoe je de perfecte biefstuk bakt …

Eerst dit. Dit gerecht valt of staat bij een kwalitatief goed stukje vlees. Dit betekent niet dat je alleen maar de duurste delen van de koe kunt gebruiken voor een biefstuk. Maar een aantal factoren zijn belangrijk:

1. Ga voor een goede biefstuk naar de groothandel of een …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?