Recept: Curryvlees met zoete aardappel

Koken
beeld nd
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit gerecht van curry en zoete aardappel wordt aangevuld met een sperziebonensalade met Aziatische dressing. Dat geeft deze maaltijd een bijzondere combinatie van stevige smaken.

benodigdheden

½ eetlepel currypasta

½ limoen

2 eetlepels olie

2 kleine bieflapjes

400 gram sperziebonen

3 eetlepels kokosmelk

1 eetlepel vissaus

400 gram zoete aardappel

bereiding

Maak een marinade van de currypasta, ½ eetlepel limoensap en ½ eetlepel olie.

Snijd de bieflapjes in repen, schep de marinade erdoor en laat het vlees afgedekt in de koelkast 1 uur marineren.

Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in ca. 8 minuten net gaar.

Maak een dressing van wat geraspte limoenschil, ½ eetlepel limoensap, de kokos …
Dit is 42% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief