Recept: Couscoussalade

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Deze vrolijke en lekkere salade maak je heel makkelijk zelf.

benodigdheden

150 gram volkoren couscous

½ citroen

2 eetlepels olijfolie

½ theelepel gemalen komijn

½ theelepel gemalen koriander

peper

1 teentje knoflook

1 gele paprika en 1 groene paprika

2 vleestomaten

6 takjes peterselie

1 eetlepel pijnboompitten

2 stukjes kabeljauwfilet

1 eetlepel vloeibare margarine

bereiding

Breng 250 ml water aan de kook, schenk dit over de couscous en laat dit afgedekt 10 minuten wellen. Roer de couscous met een vork los.

Was de citroen en rasp wat van de schil. Pers de halve citroen uit.

Maak een saus van de olijfolie, geraspte …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?