Recept: Cottage pie met gehakt en bloemkoolpuree

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Net als lasagne is dit soort stoofschotels een van de pijlers van ons dieet. Aardappelen zijn niet meer in beeld, maar met gebruik van bloemkool kunnen we deze pie toch van een knapperige korst voorzien.

benodigdheden (6 pers.)

voor het gehakt

800 g rundergehakt

2 el roomboter

1 grote ui, gesnipperd

1 stengel bleekselderij, fijngesneden

2 tenen knoflook, fijngehakt

1 blik (400 g) tomatenblokjes

2,5 dl runderbouillon

1 laurierblad

4 el worcestersaus

handje verse basilicum, grof gesneden

voor de bloemkoolpuree

1 bloemkool, in roosjes

gebroken

2 eidooiers

100 g boter

zout en peper

snuf nootmuskaat

bereiding

Ve …
Dit is 24% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief