Recept: Chocolademousse

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Ik moet toegeven dat dit niet de versie met chocolade, ei, slagroom en suiker is zoals je ’m in een restaurant krijgt geserveerd. Maar hij is even lekker (echt!) en is vooral een stuk gemakkelijker te maken. Als je maar een blender of staafmixer in huis hebt.

benodigdheden

3 bevroren bruine bananen (hoe bruiner hoe beter),gepeld

2 avocado’s, schil en pit ­verwijderd

1 el rauwe cacaopoeder

1 sinaasappel, rasp en sap (sap is optioneel)

honing of agavesiroop ­(optioneel)

extra

blender

rasp

spatel

bereiding

Doe de banaan, avocado en cacao in de blender en mix tot een glad geheel. Voeg een klein beetje warm water toe zodat de banaan beter mengt. Als je de substantie te dik vindt, kun je er een beetje sap van de sinaasappel doorheen mengen en voeg eventuee …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?