Recept: Chocolademousse met aardbeien

Koken
beeld Dick Vos
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Masterchef Estée Strooker (27) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag chocolademousse met aardbeien.

Het lenteseizoen brengt ons een heerlijk weertje en het goede weer de eerste aardbeien. Van dit dessert word je niet per se ­‘bikiniproof’, maar wel heel gelukkig!

benodigdheden:

200 gram donkere chocolade (melkchocolade maakt het zoeter)

2 eieren

70 g poedersuiker

1 snufje zout

1 scheutje Grand Marnier

200 g slagroom

1 zakje Douwe Egberts Moccona Oploskoffie Goud

1 bakje aardbeien

hoge glazen of glazen kommen/schaaltjes

bereiding:

Breek de chocolade in een kom en smelt deze au bain-marie: laat boven een pan met kokend water smelten. Zorg ervoor dat de pan het water niet raakt. …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?