Recept: Chili-hotdogs uit de pan

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Met deze chili-hotdogs uit de pan is het makkelijk scoren bij de hele familie. Het luchtige, goudbruine croissantdeeg met vulling van hotdogs, kaas en gehakt maakt iedereen blij.

benodigdheden voor 6 personen

225 g. kant-en-klaar croissantdeeg, uit blik

11 hotdogs, overdwars in drieën gesneden

1 el. plantaardige olie

1 kleine ui, gesnipperd

450 g. rundergehakt

koosjer zout en versgemalen zwarte peper

120 ml. tomatensaus uit pot

110 g. ketchup

2 tl. chilipoeder

½ tl. gemalen komijn

½ tl. suiker

60 g. cheddar of Goudse kaas geraspt

25 g. lente-ui, in dunne ringen

bereiding

Verwarm de oven voor tot 190 °C.

Haal het deeg uit de verpakking en rol het uit. Snijd de driehoeken l …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?