Recept: Cevapcici

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
De gehaktbal is verleden tijd. Als je deze cevapcici hebt geprobeerd, wil je niks anders meer.

benodigdheden

½ (oude) volkoren boterham

1 grote ui

1 teentje knoflook

4 takjes peterselie

150 gram mager rundergehakt

peper, paprikapoeder

1 eetlepel slasaus, 25% olie

2 eetlepels halfvolle yoghurt

azijn

gemalen komijn

1 winterwortel

250 gram gesneden witte kool

1 klein bruin Turks brood

bereiding

Scheur het brood in stukjes en week het in 1 eetlepel water.

Maak de ui, de knoflook en de peterselie schoon.

Rasp de ui en snijd de knoflook en peterselie heel fijn.

Maak het gehakt aan met de ui, de knoflook, de peterselie, peper, paprikapoeder en het geweek …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?