Recept: Bruine bol met eiersalade

Koken
beeld ap
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Dit is een makkelijk en snel recept voor luie zomerdagen waarop u misschien niet al te veel zin heeft om lang in de keuken te staan. Lekker met een frisse salade.

benodigdheden

3 eieren

stukje prei

1 eetlepel olie

½ eetlepel kerriepoeder

8 kerstomaatjes

4 bladen ijsbergsla

4 eetlepels halfvolle yoghurt

2 grote (Italiaanse) bruine bollen

bereiding

Kook de eieren in 10 minuten hard.

Maak de prei schoon en snijd die in smalle ringen.

Fruit de prei in de olie zacht. Voeg de kerriepoeder toe en bak dit zacht mee tot het gaat geuren. Laat het afkoelen.

Was de groente. Snijd de tomaatjes in vieren en de ijsbergsla in smalle repen.

Pel de eieren en hak ze in stukjes.

Verdun het kerriemengsel met de ­yoghurt e …
Dit is 42% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief