Recept: Bounty-repen

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Niets zo lekker als een Bounty en deze zelfgemaakte zijn nog lekkerder dan lekker. Je hebt de dikke, bitterzoete chocolade buitenkant en dan de zachte kokosvulling, echt een tropische traktatie.

benodigdheden voor 14-16 repen:

200 g geraspte kokos

1 blik gezoete, gecondenseerde melk (± 400 g)

300 g pure chocola om te dippen

bereiding

Meng de geraspte kokos en de gecondenseerde melk in een kom tot je een dikke massa hebt. Dek de kom af met plasticfolie en zet die zo’n 2 uur in de koelkast. De massa moet dan een kneedbare, stevige pasta zijn.

Maak je handpalmen vochtig met wat warm water en maak dan op een stuk bakpapier een lange dikke rechthoek van de pasta (ongeveer 1,3 cm dik).

Maak de …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?