Recept: Bloemkoolsalade met walnoten

Koken
beeld ap
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Een overheerlijke bloemkoolsalade met walnoten. Ook lekker in combinatie met een karbonade en aardappelen.

benodigdheden

1 kleine bloemkool

1 eetlepel (noten)olie

Ca. 1 eetlepel azijn

1 eetlepel rode pesto

1 handje gepelde walnoten

2 takjes peterselie

bereiding

Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in weinig water net gaar.

Maak een dressing van de olie, de azijn en de rode pesto.

Laat de bloemkool in een vergiet goed uitlekken.

Schep de dressing voorzichtig door de bloemkool en laat dit een half uur op een koele plaats intrekken.

Hak de walnoten grof. Was de peterselie en knip dit klein. Meng de walnoten en de peterse …
Dit is 41% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief