Recept: Bloemkool-paprikasalade

Koken
beeld Harold Pereira
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zelf bloemkool-paprikasalade maken kan met dit recept. Het komt uit het kookboek De vrolijke tafel. Feestrecepten voor elke dag van Karin Luiten. Een uitgebreide recensie van dit kookboek stond woensdag in de bijlage Leven.

benodigdheden (voor 4 personen):

1 bloemkool

1 rode paprika

1 gele paprika

1 (gele) courgette

handje kerstomaatjes

1 el ras-el-hanout

2 el geschaafde amandelen

scheut olijfolie

zout

Dressing:

100 g Turkse yoghurt (± 4-5 el)

sap van ½ citroen

2 el olijfolie extra vergine

1 knoflookteen

handje platte peterselie

zout en peper uit de molen

bereiding

Oven voorverwarmen op 200 °C. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes over een met bakpa …
Dit is 27% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief