Recept: Bleekselderijsalade met sinaasappel

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Deze frisse salade krijgt extra pit door de olijven. Extra lekker met gebakken kipfilet en aardappelen.

benodigdheden (voor 2 personen):

½ struik bleekselderij

2 sinaasappels

1 eetlepel citroensap

3 eetlepels halfvolle yoghurt

6 sprietjes bieslook

4 olijven zonder pit

bereiding

Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.

Schil de sinaasappels dik en snijd het vruchtvlees in blokjes. Vang het sap op.

Maak van het sinaasappelsap met het citroensap, de yoghurt en wat peper een dressing.

Was het bieslook.

Snijd de olijven in plakjes.

Meng alles door elkaar en knip het bieslook erover.

menusuggestie Lekker met gebakken kipfi …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?