Recept: Banaan-havermoutpannenkoekjes

Koken
beeld Mitchell van Voorbergen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
‘Pannenkoeken als ontbijt vind ik superlekker’, zegt Shane Kluivert, ‘maar ik wil ‘s ochtends niet te lang in de keuken staan. Deze banaan-havermoutpannenkoekjes zijn gezond en snel klaar.’

benodigdheden

150 g havervlokken

2 theelepels bakpoeder

snufje zout

2 eetlepels kaneel

2 kleine bananen (of 1 grote)

2 eieren

2 eetlepels honing

100 ml melk

boter om in te bakken

keukenspullen

keukenmachine

mengkom

koekenpan

bereiding

Doe de havervlokken in de kom van de keukenmachine.

Maal de havervlokken fijn in de keukenmachine tot ze bijna zo fijn zijn als bloem.

Doe het bakpoeder, zout en kaneel erbij.

Prak de banaan met een vork en klop deze samen met het ei en de honing tot het goed gemengd is.

D …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?