Recept: Auberginerolletjes in spicy tomatensaus

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Estée Strooker: ‘Mijn auberginerolletjes zijn altijd een hit! Iedereen, jong en oud, vindt ze lekker. Dus zeker een aanrader om eens voor kinderen te maken. In de zomer zijn deze producten op en top in seizoen (lees: lekker goedkoop). En je maakt deze rolletjes in een handomdraai.’

benodigdheden (voor 4 personen):

Tomatensaus:

1 ui

1 teentje knoflook

1 el gerookte paprikapoeder

4 laurierblaadjes

3 takjes tijm

1 l passata

30 ml rode wijn

Auberginerolletjes:

1 teentje knoflook

1 citroen

150 g rucola

50 g basilicum

75 g pijnboompitten

200 g Parmezaanse kaas

50 ml olijfolie

knoflookolie

100 g spinazie

125 g ricotta

2 aubergines

bereiding

Tomatensaus: Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en snijd hem fijn. Verhit een scheutje olie in een steelpan, voeg de …
Dit is 23% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief