Recept: Asperge-tomatenfrittata

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Frittata’s zijn makkelijk te maken, perfect om mee te nemen en zowel koud als warm lekker, wat ze ideaal maakt voor lunch of ontbijt.

benodigdheden

6 eieren

½ tl fijn zeezout

¼ tl fijngemalen zwarte peper

100 g groene asperges (ca. 5 stuks)

1 el olijfolie

2 sjalotjes, gesnipperd

1 wortel, geraspt

1 rode paprika, in blokjes

handjevol jonge bladspinazie

handjevol kerstomaatjes, gehalveerd

bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ºC en vet een kleine vierkante bakvorm in met wat olie.

Klop in een middelgrote kom de eieren los met zeezout en peper en zet weg.

Verwijder de houtige uit …
Dit is 33% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief