Recept: Andijvie op z'n Italiaans

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Genieten van groente, dat kan snel en eenvoudig.

benodigdheden voor 2 personen

6 aardappelen

750 gram andijvie

2 sjalotjes

peper

oregano

2 eetlepels vloeibare margarine

1 teentje knoflook

1 eetlepel olijfolie

1 theelepel citroensap

2 rundertartaartjes

bereiding

Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 20 minuten gaar.

Maak de andijvie schoon en snijd de groente in repen.

Pel de sjalotjes en snijd ze in halve ringen.

Bak de sjalotjes met peper en oregano in de margarine zacht.

Laat in een andere pan de andijvie met aanhangend water in een pan op zacht vuur slinken.

Doe de andijvie …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?