Recept: Ananas met peperdip

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Lekker met als hoofdgerecht vleesspiesjes, tomaten met radijs en aardappelsalade. Eet smakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen):

2 gedroogde chilipepertjes

½ eetlepel fijne tafelsuiker

4 plakken verse ananas

bereiding

Wrijf de pepertjes in een vijzel of schaaltje fijn en meng er de suiker door.

Schil de plakken ananas, verwijder de kern en snijd de ananas vervolgens in stukjes.

Dip de stukjes ananas in het suikermengsel en geniet van de zomerse smaaksensatie.

tip

Ananas komt uit een tropisch klimaat en kan niet goed tegen de kou. Bewaar een ananas buiten de koelkast op een droge plek tot ongeveer 7 dagen.

Gebruik een stuk verse ananas i …
Dit is 64% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief