Recept: Aardappelsalade met doperwten en kapucijners

Koken
beeld Carel Schutte
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Wilma van Dijk, 27 jaar, is lerares Engels. Is ze klaar met lesgeven, dan doet ze niets liever dan de opbrengst van haar moestuin – honderd vierkante meter – verwerken in betoverende recepten. Vandaag: aardappelsalade met doperwten en kapucijners.

Soms kijken wij elkaar aan na de eerste drie happen en denken allebei hetzelfde: dit is weer een topper die we vaker gaan eten! Ook na een aantal happen van deze heerlijke aardappelsalade was het snel helder: een geweldig gerecht vol smaak. Het mooiste was nog dat wij veel ingrediënten uit de moestuin of achtertuin konden halen. Gewapend met een paraplu, regenlaarzen en een grote emmer gingen wij zaterdagmiddag in de regen naar de moestuin. Aardappelen rooien en doperwten en kapucijners plukken. Met een volle emmer kwamen we thuis en begonnen met het doppen van de doperwten en kapucijners …
Dit is 15% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief