Panna cotta met frambozensaus

Amateurkok en journalistJan ter Harmsel. |beeld Wilma Breunissen Koken
Amateurkok en journalistJan ter Harmsel. |beeld Wilma Breunissen

Amateurkok en journalist Jan ter Harmsel houdt van stoere, robuuste gerechten. Vandaag maakt Jan een overheerlijke panna cotta met frambozensaus.

Zelfs mijn vader was wel benieuwd naar het recept van dit gerecht. Zo lekker is deze huisgemaakte panna cotta met frambozensaus. En voor wie op Valentijnsdag had gehoopt op een heerlijk gerecht in de krant om voor uw partner te koken: dit dessert is veel geschikter voor een romantisch diner dan een Mexicaanse wrap met bonensaus. De panna cotta is erg simpel te maken en u hebt er weinig ingrediënten voor nodig. Het is een gerecht dat u eenvoudig een dag van tevoren kunt maken, zodat u niet constant in de keuken staat als u eters over de vloer hebt. Ook de saus is eenvoudig te maken en do …
Dit is 12% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Elke dag een nieuwsbrief

Elke dag het ND