Paddenstoelenragout, gepofte aardappel en selderijsalade

Masterchef Estee Strooker(22) heeft haar eigen restaurant in Arnhem. |beeld Wilma Breunissen Koken
Masterchef Estee Strooker(22) heeft haar eigen restaurant in Arnhem. |beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estee Strooker (22) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: paddenstoelenragout, gepofte aardappel en selderijsalade.

In dit seizoen zijn er in Nederland volop prachtige wilde paddenstoelen. Eekhoorntjesbrood, verschillende soorten zwammen en keizerammonieten. Waarschijnlijk een heleboel paddenstoelen waar je nog nooit van gehoord hebt maar die je zeker op kunt eten. Pluk ze niet zomaar in het wilde weg, want er zitten ook niet-eetbare tussen. Maar met een speciaal paddenstoelenboek is het een leuke bezigheid om bijvoorbeeld met kinderen te doen in het weekend. Benodigdheden (voor 4 personen): 4 grote nieuwe aardappels 500 g verschillende wilde paddenstoelen* 2 uien 50 g boter 2 …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?