Noedels met zelfgemaakte woksaus

Koken

Wilma van Dijk, 25 jaar, is lerares Engels. Is ze klaar met lesgeven, dan doet ze niets liever dan de opbrengst van haar moestuin honderd vierkante meter verwerken in betoverende recepten. Vandaag: noedels met zelfgemaakte woksaus.

Als jullie dit lezen zit ik voor mijn studie in New York. Ondanks het volle programma, weet ik zeker dat ik Chelsea Market ga bezoeken en dat ik op zoek ga naar de lekkerste pizza en de beste burger van New York! Het feit dat ik in New York zit, betekent wel dat ik dit stukje al eerder geschreven heb en geen idee heb wat voor weer het de afgelopen week was en waar we op dit moment zin in hebben. Wat ik wel weet is dat we de laatste tijd bezig zijn geweest met het uitproberen van verschillende woksauzen. Na een aantal mislukkingen, was het dan toch zover: een lekkere woksaus die bij ons …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?