Mosselen met romige saus met groene appel

|beeld Wilma Breunissen Koken
|beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estée Strooker (23) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: mosselen met een romige saus van dille en venkel met groene appel.

Nazomeren. De r zit weer in de maand en dit betekent: mosselen! Ook al zijn mosselen tegenwoordig bijna het hele jaar door verkrijgbaar, officieel begint het mosselseizoen in september. Vaak zijn mensen wat voorzichtig met het zelf bereiden van mosselen omdat de schelpdieren nogal gevoelig zijn en snel overstuur kunnen gaan. Toch is het heel simpel te checken of je goede mosselen hebt en zijn ze makkelijk en vooral snel te maken. Dit is helemaal handig in de septembermaand als de vakantie afgelopen is en je weer in je oude vertrouwde hectische leventje terechtkomt Hoe controleer je of …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?