Mexicaanse enfrijoladas gevuld met witte kaas en avocado

Amateurkok en journalist Jan ter Harmsel houdt van stoere, robuustegerechten. |beeld Wilma Breunissen Koken
Amateurkok en journalist Jan ter Harmsel houdt van stoere, robuustegerechten. |beeld Wilma Breunissen

Amateurkok en journalist Jan ter Harmsel houdt van stoere, robuuste gerechten. Vandaag maakt Jan Mexicaanse enfrijoladas gevuld met witte kaas en avocado, geserveerd met een bonensaus.

Via e-mail kreeg ik van lezers het verzoek ook eens een vegetarisch gerecht te kiezen. Vandaag maken we daarom Mexicaanse enfrijoladas gevuld met witte kaas en avocado, geserveerd met een bonensaus. Het is een typisch Mexicaans gerecht. Tijdens een vakantie in Mexico ontkom je er niet aan. Ik heb het thuis begin dit jaar weer eens gemaakt en het is verrassend lekker. Ik hoop dat het u ook goed smaakt. Heeft u ook tips of suggesties voor de kookrubriek? Mail gerust naar janterharmsel@gmail.com. Benodigdheden (voor 4 personen): Enfrijoladas: olijfolie 1 ui (fijngesnipperd) 3 r …
Dit is 12% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief