Lamsstoofpot met zoete aardappel en sperziebonen

beeld Wilma Breunissen Koken
beeld Wilma Breunissen
Amateurkok en journalist Jan ter Harmsel houdt van stoere, robuuste gerechten. Vandaag maakt Jan een gemakkelijk ovengerecht: lamsstoofpot met zoete aardappel en sperziebonen.
Een makkelijk te maken gerecht, de oven doet het werk als u nog lekker op het balkon of in de achtertuin zit. Vandaag maken we een lamsstoofpot met zoete aardappel en sperziebonen. In de zomermaanden is het makkelijk om een gerecht in de oven te zetten en dan de oven het werk te laten doen terwijl u geniet van de zon, een heerlijk boek leest of eventueel andere klusjes in huis doet. Ik kies bij voorkeur voor de eerste twee opties, al kan ik in 45 minuten oventijd ook prima stofzuigen, dweilen en de tafel dekken. Lamsvlees, doe maar duur, denkt u misschien. En lang niet elke supermark …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?