Koken: Zomerse pasta met broccoli en verse kruiden

Koken
beeld Carel Schutte
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Wilma van Dijk, 27 jaar, is lerares Engels. Is ze klaar met lesgeven, dan doet ze niets liever dan de opbrengst van haar moestuin – honderd vierkante meter – verwerken in betoverende recepten. Vandaag Zomerse pasta met broccoli en verse kruiden.
De maand juli is al weer bijna voorbij, maar gelukkig is het nog niet voorbij met de zomerse gerechten. Ik houd er van om in de zomer buiten te eten of te picknicken met vrienden en familie. Dit gerecht kan zowel warm als koud gegeten worden en is dus geschikt voor in de tuin en buiten de deur; perfect voor de zomer lijkt mij. Als je dit recept op vakantie wilt eten, dan kun je de verse kruidenmix ook prima vervangen door een groene pesto uit een potje, aangezien ik de kans klein acht dat je niet de keukenmachine meeneemt in caravan of tent. Deze zomerse, maar oer-Hollandse pasta past prima ti …
Dit is 13% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief