Koken: Snelle wokschotel met jonge kapucijners

Koken
beeld nd
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit is een makkelijk te maken vegetarisch gerecht. Het is nu het (moestuin-)seizoen voor kapucijners, dus verse kapucijners gebruiken is een goed alternatief voor blik of pot.

benodigdheden

1 grote pot of blik jonge kapucijners (of verse kapucijners)

2 eetlepels olie

400 gram roerbakgroente

2 theelepels kerriepoeder

1 friszure appel

bereiding

Spoel de kapucijners in een zeef af en laat ze uitlekken.

Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak hierin de groentemix met de kerrie in een paar minuten beetgaar.

Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.

Doe de kapucijners en de appelblokjes bij de groente en warm het geheel goed door.

p.s.:

Als u verse kapucijners gebruikt, kook ze dan eve …
Dit is 59% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief