Koken: Pasta met vis

Koken
beeld nd
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een niet al te zwaar gerecht voor deze warme dagen. Pasta en vis zijn lichte kost, maar samen met de groenten én de peper levert dit toch een aangenaam pittig zomergerecht op.

benodigdheden

1 Spaanse peper

1 teentje knoflook

2 plakjes ontbijtspek

1 blik tomatenblokjes zonder zout

200 gram volkoren spaghetti

200 gram pangasiusfilet

1 eetlepel olie

3 takjes selderij

bereiding

Maak de peper schoon, snijd hem in de lengte open en verwijder de zaadlijsten en pitjes. Snijd de peper in reepjes.

Maak de knoflook schoon en snijd klein.

Knip of snijd het ontbijtspek in dunne reepjes.

Bak het spek langzaam uit.

Bak de reepjes peper en de knoflook enkele minuten mee.

Voeg de gezeefde tomaten toe en verwarm het geheel goed.

Dit is 43% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief