Koken: Lepelbonbons

Koken
beeld Harold Pereira
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zelf lepelbonbons maken kan met dit recept. Het komt uit het kookboek De vrolijke tafel. Feestrecepten voor elke dag van Karin Luiten. Een uitgebreide recensie van dit kookboek stond woensdag in de bijlage Leven.

benodigdheden (20 lepels)

50 g pure chocolade

50 g melkchocolade

50 g witte chocolade

125 ml slagroom

Garneerspul: gehakte hazelnoten, pistachenootjes, halve amandelen, sinaasappelrasp, kaneel, hagelslag, fleur de sel, chilivlokken, kokosrasp, gevriesdroogde frambozen, musketsprinkels, etc. Of maak streepjes met de andere kleuren chocola.

bereiding

Breek de chocola in zo klein mogelijke stukjes boven drie aparte kommen.

Breng de slagroom in een steelpan aa …
Dit is 31% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief