Koken: Kokos-yoghurttaart met mango

Koken
beeld uit besrpoken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
De moeilijkheidsgraad van de recepten is in dit boek aangegeven met één, twee of drie lepeltjes. Deze taart heeft er twee. Valt mee dus, om deze frisse taart met tropisch accent zelf te maken.

benodigdheden cake

olie om in te vetten

200 g amandelmeel

75 g geraspte kokos

1 tl bakpoeder

2 onbespoten limoenen

1 vanillestokje

3 eieren

100 g kokosolie

125 ml vloeibare honing

250 ml Griekse yoghurt, op kamertemperatuur

benodigdheden garnering:

200 g Griekse yoghurt

2 el geraspte kokos

1 el vloeibare honing

1 mango

2 el kokoschips

springvorm van 22 cm doorsnee, ingevet

bakpapier

bereiding

Verwarm de oven voor op 160 °C. Bekleed de bodem van de springvor …
Dit is 24% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief